Gebruiksvoorwaarden

Welkom op onze website. Als u deze website wil gebruiken, gaat u akkoord om te voldoen aan en worden gebonden door de volgende bepalingen en voorwaarden voor gebruik, die samen met ons privacy-beleid onze relatie met u in verband met deze website regelen. Als u niet akkoord gaat met enig deel van deze bepalingen en voorwaarden, maak dan aub geen gebruik van onze website.

De term 'website' of 'ons' of 'wij' verwijst naar de eigenaar van de website. De term 'gebruiker' verwijst naar de website bezoeker.

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende voorwaarden van gebruik:

  • De inhoud van de pagina van deze website is voor gebruiker algemene informatie en gebruik alleen. Het is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.
  • Gebruiker erkent dat noch wij, noch derden garanties, bieden terwijl de gebruiker het gebruik van deze website voor een bepaald doel gebruikt. We zijn uitdrukkelijk uitgesloten aansprakelijk te zijn voor eventuele schade in de ruimste mate toegestaan door de wet.
  • Gebruikers gebruik van informatie of materiaal op deze website is geheel op eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld. Dient het de eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie beschikbaar via deze website voldoen aan specifieke eisen.
  • Deze website bevat materiaal dat eigendom is van of in licentie gegeven aan ons. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot het ontwerp, lay-out, look, uiterlijk en afbeeldingen. Reproductie is verboden anders dan na ontvangst van expliciete toestemming.
  • Onbevoegd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot een vordering tot schadevergoeding en/of een strafrechtelijke overtreding.
  • Deze website kan ook links naar andere websites bevatten. Deze links worden aangeboden voor gebruikersgemak om nadere informatie te verstrekken. Ze betekenen niet dat we instemmen met genoemde website (s). Wij hebben geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte website (s).
  • Gebruiker gaat ermee akkoord geen illegale inhoud op deze website te plaatsen, en gaat akkoord om de website-eigenaren te waarschuwen na het zien dat andere gebruikers dat wel doen.