Snel zoeken

tot
km van

Inleiding

DE Datingsite voor mensen met een COMPLEXX liefdesleven!

Op zoek naar romantiek?

Is het vinden van een partner complexx in verband met seksuele problematiek of andere beperking wat het zoeken van een partner belemmert?

Stop maar met zoeken..
Complexx.nl is De Nederlandstalige Datingsite exclusief voor met een beperking of seksueel probleem.

Registreer u nu voor een 100% GRATIS account en vind ook een liefdevolle partner met een vergelijkbare achtergrond.

Voor wie..?

Deze Datingsite is voornamelijk bedoeld voor mensen met problemen uit de volgende doelgroepen:

* Lichamelijke beperking
* Aseksuele mannen en vrouwen
* Vrouwen met vaginisme
* Impotente mannen
* Impotente vrouwen
* Mannen en vrouwen bij wie seks niet op de voorgrond staat.

Mocht uw doelgroep er niet bij staan, maar denkt u toch dat deze datingsite voor u geschikt zal zijn? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Het toevoegen van nieuwe gerelateerde doelgoepen kan indien echt van toepassing. Mail ons indien u wenst dat we uw doelgoep aan de complexx.nl doelgroepenlijst toevoegen.

Waarom?

Uit eigen ervaring is gebleken dat mensen met seksuele problemen of een beperking "niet welkom" zijn op "normale datingsites". Men wordt continu lastig gevallen door opdringerige mensen die maar één ding willen. Eerlijke teksten waarin je aangeeft dat je geen seks meer kunt hebben worden gewoon geweigerd!

Aangezien er geen site was voor complexere doelgroepen, waar men serieus op zoek kan naar romantiek, begrip en liefde, en er toch wel heel veel mensen zijn met complexe problemen, hebben wij complexx.nl in het leven geroepen. Ook deze mensen (vaak al gestraft door hun "beperking") verdienen een kans om de juiste partner te vinden!

Wat kunt u van ons verwachten?

Complexx.nl is een Datingsite waar u zonder dwang, op een veilige manier op zoek kunt gaan naar liefde, romantiek, begrip of een goed gesprek. Complexx.nl bied u de gelegenheid open te praten over uw situatie met mensen die u begrijpen.
Wij zullen uw privacy goed beschermen en er alles aan doen om mensen met verkeerde bedoelingen te weren.